Tips: Teknik Kurus Diet Atkins Yang Membakar Lemak Pantas

Mungkin ada di antara anda yang tahu apa itu DIET ATKINS, mungkin juga ada yang pertama kali dengar. DIET ATKINS telah diperkenalkan sejak tahun 1970-an lagi. DIET ATKINS adalah sejenis pelan diet, bukan produk. DIET ATKINS mengajar pengamalnya untuk mengubah cara pemakanan dan memaksa tubuh membakar lemak sebagai bahan utama tenaga. Pelan diet ATKINS menggariskan panduan cara pemakanan yang tepat bagi menghasilkan 100% pembakaran lemak walau makan dengan banyak dan TANPA bantuan sebarang PRODUK KURUSKAN BADAN! Sehingga kini, DIET ATKINS telah mengubah hidup jutaan orang di serata dunia dan kepopularitiannya KINI telah menjengah ke Malaysia!

SAYA NAK ANDA FAHAM. RENUNGKAN SEJENAK!

Anda perlu faham, kenapa anda perlu membazir setiap bulan? Jika anda berhenti mengambil produk2 kurus anda, apakah yang terjadi? Produk-produk ini memang direka untuk memastikan pelanggan mereka kembali membeli setiap bulan. Business is all about Profit!

Menurunkan badan sebenarnya satu bentuk ILMU, bukan PRODUK.
Sama juga seperti memasak. Jika anda mahu masak spaghetti, untuk kali pertama anda perlu membeli buku resipi untuk rujukan. Mungkin kali kedua dan ketiga juga. Namun selepas kali keempat, anda dah faham, adakah anda masih perlu buku itu? Kerana memasak adalah ILMU, tak perlu beli buku memasak untuk memasak resipi yang sama setiap bulan!

Tahukah Anda?

  • Kaedah diet yang membuatkan anda menahan lapar atau makan sedikit adalah satu usaha yang sia-sia dan membuang masa? Rasa lapar membuatkan tahap metabolism anda menurun dan sekaligus menggagalkan pembakaran lemak badan anda.
  • Pembakaran lemak yang anda harapkan jika bersenam di atas treadmill hanyalah JANJI KOSONG, kecuali anda menggunakan teknik dan pemakanan yang betul.
  • Produk-produk minuman dan makanan kurus yang MAHAL sebenarnya juga banyak berasaskan formula diet ATKINS.
  • Kebanyakan pelan diet biasa mengurangkan jisim otot yang mana ia TIDAK sepatutnya berlaku.

Untuk maklumat lebih lanjut, klik pautan ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *