WhyWhyWhy

Kenapa PEREMPUAN saja yang kena suruh urus benda-benda yang penting? Contohnya urus segala-gala pasal KAHWIN or TUNANG. Macam syok oh kan kalau LELAKI… Relax dan guyang kaki saja ni. Turus sia rasa MENYESAL sebab sia PEREMPUAN… Macam statement mo blame Tuhan saja ni… Hahahhaha! Mulau!
Wahai LELAKI, bergembiralah korang kalau ada PEREMPUAN yang sanggup mau urus benda-benda ini semua sebab bukan sinang mo urus ini benda-benda yang banyak bikin paning kapala punya~
Wahai PEREMPUAN, bergembiralah korang kalau ada LELAKI yang sanggup mau urus benda-benda ini semua sebab jarang ada LELAKI yang suka mo urus ini benda. Paling-paling diorang tau pa macam mo berdiri di atas pentas… Yang penting, jangan pingsan.
Wahai YANG BELUM KAHWIN, sia kasitau awal-awal lah… It may look so EXCITING lah kan sebab mau kahwin sudah… Tapi pada dasarnya mimang BIKIN PANING KEPALA apatah lagi ditambah dengan cuaca yang TIDAK KURANG AJARNYA dan TIDAK KURANG PANASNYA… Hahaha! Sia inda rasa mo keluar rumah turus wor~ Baguslah kalau pandai baik ini sakit sia, makin teruk lagi…
OTAK SIA BILANG: Punya syok kalau ada Doraemon atau Doralin urus ni benda semua…

Want to get noticed by my visitors? Get your ads here for as low as US$15 for 3 months. Limited time only. Find out how you can get your ads to be featured here.