Uncategorized

What Should I Do

어떡하죠 – 지선

geu daen nuh mu dang yeon han du
oonuel nae gae ah bu ull muyt nae yo
nan geu jeo jal jin nae da het jo
geu daen jeong mal nal nuhmoo moryujo
geu dae upshido nae ga genchan nuell gut gat na you
geu dae nun na up shi genchanayo
dang shin up neun sa sange nuh mu do himdull uhseo soom shi neun na ull onemanghetjo
uhtuk ha jo ah jik do nan geudae han madie busuh ji nun haru ull sal a yo
geu dae nae gae malhae ba yo
elawnungae na puninji gedaedo nacheorum
haru ga ah puh go
toh a pun ji malhae ba yo
geu dae wa nan
eemi nomo nutonnayo oori dashi giwhenun uptnayo
nan ah jik geudell saeng gak hae yo
geu daen a ma aljido moulljo ha
kullkook elungayo elukhae gutingayo
geudae nun eedaero genchanayo
nan ahdwell gut gateundae
gateun sarangeun juk uh do nae gaen uputsultendae
uhtuk ha jo nae ma eumeun geudae nanee myen
nu gu do ahn a jul su upsul tendae
jabal naul jabahjoyo aljanayo
na ran saram ahmulle aesuhdo
geudae ull ji wool suga updangull
jaebal naull jabajoyo
uhtuk ha jo ah jik do nan geudae han madie busuh ji nun haru ull sal a yo
geu dae nae gae malhae ba yo
elawnungae na puninji gedaedo nacheorum
haru ga ah puh go
toh a pun ji malhae ba yo
geu dae wa nan
eemi nomo nutonnayo oori dashi giwhenun uptnayo
nah ah jik geudel sanggakhaeyo
geu daen ahma aljidomoulljo ha

What Should I Do? – Jisun (OST Boys Over Flowers)

You ask me how my day was as if it is same everyday
I say I’m okay but you really don’t know how I feel
Do you think Ill be okay without you?
Are you okay without me?
The world without you is so hard that I blame myself for still breathing
What should I do?
Even now, I live each painful days because of your words
Tell me if this is a bad thing to do
Are you living each day painfully like I am?
You and me
Are we too late?
Do we not have a chance?
I still think about you and you might know this
Finally is it this?
Are we going to end like this?
Is it okay with you?
I don’t think I can do it.
The love I find with you, I wont find it anywhere even if I die
What should I do?
If it isn’t you no one else can hold my heart
Please hold me.
And you know that even though the whole world tries to
No one can erase your memories.
So please hold me
What should I do?
Even now, I live each painful days because of your words
Tell me if this is a bad thing to do
Are you living each day painfully like I am?
You and me
Is it too late?
Do we not have a chance?
But me,
I still think about you,
and you might not know.
SUMANDAK BILANG: I’m a big fan of this ‘Hana Yori Dango’ or Boys Over Flowers. Inilah gara-gara baca komik dia yang in Chinese long time ago… Started this when I was in primary  school sampai tiap-tiap kali jumpa my Chinese friends, memang duluan tu komik siorang baca tapuk-tapuk. Last time di Kemayan Likas (now itu Giant) ada tu kena jual buku komik cina… Habis semua sia sudah beli sampai sanggup ikat perut untuk beli saja… Muahahahaha~ I don’t know how sia terjumpa this Hana Yori Dango… Kalau tidak silap sia when I bought an anime magazine in Chinese tu di sana Inanam. I wonder if I still have the ‘ability’ to read Chinese lagi sebab lama sudah sia tidak pigi kurik-kurik sana rak buku sia yang penuh with novels and comic books. Even my mum bilang sampah sia semua itu buku-buku. Apa bulih buatlah if dari kecil lagi sudah kena kasi biasa baca buku… Baguslah kalau buku BM kana bagi, ini buku cerita Chinese yang kena kasi lepas tu English lagi… Sia jumpa buku BM pun when I *accidentally* kena suruh bertugas di library untuk mengemas with a friend… I guess si Rachell or Melva kali tu. Nah! Start sudah sia mo cerita dulu-dulu… How I miss them all… If bukan diorang, I would never know how to do knitting, main gatah, main pasir, main lumpur, main batu, etc. I owe them debts! Muahahah~ Anyway, balik sama Hana Yori Dango… I’m currently addicted with Korean version punya… Japanese and Taiwanese sudah sia tinguk… I totally dislike yang Meteor Garden 2… So boring! Japanese punya masih ok lagi. Hahahah~ I wonder if ada lagi pula Indonesian version sebab biasanya diorang akan buat tu… Macam juga cerita 1 Litre of Tears… Diorang kasi jadi Buku Harian Nayla… Banjir 1 mangkuk nasi manangis wor because it’s actually based on true story. Me? Emo? Aiyah, tinguk lu bah tu drama baru korang bulih cakap… It’s not a love story or romance or comedy… It’s all about life… Orang yang sakit tenat mati-mati mau hidup, kita pula yang bagus-bagus ada badan yang sihat pula, ada yang macam mau bunuh diri… I come up with a conclusion after tinguk ini drama – LIVE TO THE FULLEST! NEVER GIVE IN A LIFE THOUGH THERE’S NO HOPE!” Eh? Apa bah sia cakap ni? Muahahaha~ Anyway, sia mo tidur… Mata sia masih lagi sakit… Terlampau tinguk PC laini… Huhuhuhuhu~

Want to get noticed by my visitors? Get your ads here for as low as US$15 for 3 months. Limited time only. Find out how you can get your ads to be featured here.

Dayve Rampas

I am a graduate with a BA in Accountancy (Hons.), and have recently graduated with an MA in Business Administration (MBA). I'm currently taking a crash course Diploma in Financial Trading apart from being a candidate for PhD in Business Administration. I love make-ups so much that I took a Professional Diploma in Make-Up Artistry from a local make-up academy, and now, I am a certified professional make-up artist who has been travelling all over North Borneo to make people look prettier. I've been in this industry for nearly 5 years now and even have my own make-up team with my partners - Sylvia, and Janet. My blog started as a personal blog but then I gradually find that I enjoy writing reviews on products, and share my experience with other readers. Feel free to drop me a message, and you can always email me at dayverampas@gmail.com.