Uncategorized

Urang ni menyedihkan betul…

Jangan ingat perempuan saja korang bulih buli… Change your mind set! I won’t forgive those who were writing comments main tapuk-tapuk… Kalau mau comment, buat comment terbuka macam korang buat di GURITOM.COM.. Itu baru sia terima… Setakat main tapuk-tapuk… Pigi masuk LUBANG CACING lah…

Ini sia dapat dari website Herris Yutui…

<anonymous>: si davelyn mengaku template tu kerja dia lalalla kasian men akun ja tapi budus!
<anonymous>: web ini budu punya design!budak budak pun buli kasi siap ba…nda kasian butul nie web! tukar la ni design nie mau muntah sia tigk!
<anonymous>: web ini budu punya design!budak budak pun buli kasi siap ba…nda kasian butul nie web! tukar la ni design nie mau muntah sia tigk!
<GOD>: Muantah saja..why you so look down on people work?what is the great things about you..I know you r not the best..
<anonymous>: may
<may>: sapa bah kamu yang awal sangat masuk ni? tidak karaja ka kamu
<deng>: dasyat jugak komen org tu. takpa jdkan ia satu pembakar semangat. Biasalah benda baik yg dibuat slalu trima kritikan. bawa bertenang.
<anonymous>: wwook
<ed>: testing mick 1..2..3…
<sumandak>: aku x kisah kalau ko rasa design budak pun, budaklah… sebab memang aku ni budak lagi, tapi at least aku lebih terror dari awak sebab budak jak pun dah pandai buat website daripada orang tua macam kamu sudah nokolotou tapi 1 web pun tiada, bikin malu.
<sumandak>: mimang gayo taik orang yang komen tapi tidak letak namanya, napa takut kah? takkan takut sama budak kot… bukannya herris bayar sama sia pun, sia yang rela buat untuk dia. jangan rendahkan orang lain, kalau lain kali orang tu lebih baik dari kamu.. malu.
<sumandak>: aku buduh pun buduhlah… sebab sia buduhlah sia rajin mau belajar, bukan macam urang yang pintar tapi pemalas…

TO ANYNOMOUS,

Kawaii Shop Modes4u.com

Macam PM cakap, kalau tidak suka, jangan tengoklah…

Kalau sia ada buat salah sama ko sebelum ni, minta maaf walaupun sia inda kenal siapa ko sebenarnya….

Yalahkan… Orang buduh, takkan tidak perlu belajar kan? Takkan tidak pandai jadi pintar kan? Kalau pintar tapi pemalas sekali pun, bukannya ada orang mo ambil ko kerja. Sia buka bisnes pun bukan mo ambil orang jenis ini yang pintar cakap tapi pemalas kerja… Bikin sayang gaji saja.

Kalau JEALOUS tu, cakap… Sia buat untuk suka-suka saja sebab bukan pun sia ada minta DUIT dari orang lain bila sia buat website. Ko pun bukan cikgu sia, cikgu sia di USA, urang tulin Sabah… Sia inda payah ambil jurusan IT atau apa-apa pasal computer pun sia tau buat website… Ada orang mo ajar sia bah.

Ko cakap gitu pun, sia lebih SUKA… Sia LEBIH BERUSAHA sebab sia akan jadikan apa yang ko HINA tu sebagai satu AIM & TARGET sia… dan sekarang I WON’T GIVE UP & I WON’T EVEN STOP BUGGING YOU, ANYNOMOUS… Plz, nama sia ko salah spell lagi… Eheks…

Last but not least, may GOD bless you… IF U R A CHRISTIAN, JANGAN LUPA BACA BIBLE BAB AMSAL kie… 🙂 It’s a good guide for you… Kalau sia tau siapa ko, sia akan salam ko juga…

p/s: manalah tau lain kali sia jadi OKM (Orang Kaya Muda)… Wakakakakaka… SOT sudah sia ni… Duh….

Want to get noticed by my visitors? Get your ads here for as low as US$15 for 3 months. Limited time only. Find out how you can get your ads to be featured here.

Dayve Rampas

I am a graduate with a BA in Accountancy (Hons.), and have recently graduated with an MA in Business Administration (MBA). I'm currently taking a crash course Diploma in Financial Trading apart from being a candidate for PhD in Business Administration. I love make-ups so much that I took a Professional Diploma in Make-Up Artistry from a local make-up academy, and now, I am a certified professional make-up artist who has been travelling all over North Borneo to make people look prettier. I've been in this industry for nearly 5 years now and even have my own make-up team with my partners - Sylvia, and Janet. My blog started as a personal blog but then I gradually find that I enjoy writing reviews on products, and share my experience with other readers. Feel free to drop me a message, and you can always email me at dayverampas@gmail.com.