Uncategorized

Photoblog: Jo-Anna Sue Henley-Rampas

My Photoblog sudah kena update! Sorry for the late update… I’ve been busy for the past few weeks – Assignments, Graphics, Photos, Piano, etc… Hehehehehe~ Coupling with some of the works which need to be done before next KENTE’s meeting. Anyway, don’t forget to watch Jo-Anne’s performance as one of the Bintang RTM contestants di TV  jam 8:30 malam kali tu…  Janganlah tanya sia sebab sia mo 3 bulan sudah inda tinguk TV ni gara-gara assignment. Undio noh Jo-Anne or Anna (I wonder why they use Anna sebab dari dulu lagi kena panggil as Jo-Anne saja). Maybe it’s some kind of SMS code saja bah tu set by the committees of Bintang RTM. Taip saja BRTM ANNA and send to 32776. For more information, click here. Malas sia mo taip panjang-panjang sebab nanti gerenti macam sia taip assignment lagi… For those who have been messaging me selama ini mimang tau tu my style of writing… Macam taip assignment kunun… Aha! Itu ada satu kawan yang cakap gitu sama sia… Begini dia bilang, “Punyalah panjang berjela-jela ko taip… Macam buat assignment saja ooo… Lawak oh ko…” Aha… Yalah tu… So, sia inda mo taip panjang-panjang lagi di sini sebab nanti kena cop lagi as ‘macam buat assignment’… Hahahahah~ Enjoy the pics and please do not remove the watermark kio. Sia tau korang minat tu sumandak olundus di sini tapi janlah jadi macam tu satu website… Curi-curi saja hasil kerja urang then dia buka watermark and tampal watermark dia. Bikin malu wor~ So unprofessional! Dia ingat urang Sabah inda pandai hantam balik… We Sabahans bukan urang yang pea-brained arrrrhhhh… Hahahahahahaha~ Anyway, have a nice day! (^_^)V Relax lah… Jangan sirius tu muka… Kasi senyum siiiikit gia… Aha! Barulah lawa tu muka… Cewah!
SUMANDAK BILANG: Nah kan… Hampir-hampir jadi assignment sudah sia taip…

Want to get noticed by my visitors? Get your ads here for as low as US$15 for 3 months. Limited time only. Find out how you can get your ads to be featured here.