Uncategorized

Urang ni menyedihkan betul…

Jangan ingat perempuan saja korang bulih buli… Change your mind set! I won’t forgive those who were writing comments main tapuk-tapuk… Kalau mau comment, buat comment terbuka macam korang buat di GURITOM.COM.. Itu baru sia terima… Setakat main tapuk-tapuk… Pigi masuk LUBANG CACING lah… Ini sia dapat dari website Herris Yutui… <anonymous>: si davelyn mengakuContinue Reading “Urang ni menyedihkan betul…”

Uncategorized

Polisi baru untuk pengguna di Sumandak.Com

Administrator dan Moderator di Sumandak.com akan berusaha untuk memadam dan mengubah sebarang material yang dianggap sebagai mengancam ketenteraman di laman web Sumandak.com secepat yang mungkin. Tetapi, agak mustahil untuk memeriksa semua material yang dipos oleh pengguna. Oleh itu, sebagai pengguna di Sumandak.com, anda harus sedia maklum bahawa segala material di dalam laman web ini adalahContinue Reading “Polisi baru untuk pengguna di Sumandak.Com”

Uncategorized

Message 4 Gatut, Tites, Gaban & Lontuge

Janlah marah-marah, Gatut. Sia jarang online bah sekarang ni sebab mo belajar kan. Eheks…  Pasal font tu, sengaja dikecilkan supaya save more spaces – Duh! Padahal sia sendiri pun mo pakai cermin mata mo buat ni website. Nantilah lepas sia habis final exam, dan ada cuti panjang baru sia update lagi ni website. Kasi besarContinue Reading “Message 4 Gatut, Tites, Gaban & Lontuge”