Uncategorized

My RULES of ‘Hang Out’

If I HANG OUT with you, SMS with you, CALL you, CHAT with you…

My Comment: It doesn’t mean I LOVE YOU! It doesn’t mean I HAVE A CRUSH ON YOU! It is just I like to hang out with you as a FRIEND or GENG saja.

If I TANYA whether you have a girlfriend or not.

My Comment: It means I don’t QUITE favourable hanging out with someone who has someone in mind because I don’t want to CREATE PROBLEM or TO BE IN YOUR MANGKUK OF MANY PROBLEMS. Biasalah mulut orang bukan ada zip, otak tiada controller… Asal nampak saja turus gini, “Eh, your boyfriend keluar with a girl wor… I know the girl…” And then, yang tiada-tiada tu benda, turus diada-adakan… i.e “Ko tau, sia nampak diorang pigang-pigang tangan lagi…” or “You know the story of that girl? She’s so geteq and got lots of bad records tu…” Opppsss… Lupa bagitau… I’m so lucky sebab I’m living in Sabah sebab kita ada Mahkamah Adat… Ever read the RULES inside the book kah? Mungkin I’m a bit way back behind… Antara orang yang tak sophisticated or updated laini. Hahahahah~ Tapi, I do practise the local ‘RULES & REGULATIONS’. Sogit moti… 1 ekor kambing for menjatuhkan maruah orang… Aiyah, tidak mahal bah tu kambeng emmmbek tapi… Mahal tu nama yang masuk dalam buku rekod diorang. Kalau kali ke-3 masuk dalam mahkamah, bulih jadi famous turus sebab manatau masuk dalam newspaper. Syok tu kan kan kan? XD

If I KELUAR with you for dinner, lunch… or breakfast…

My Comment: It doesn’t mean I want you to be by my side or I have a crush on you or mau create problem. Salah kaitu makan sama-sama kadang-kadang? I don’t go for diet lah dan my stomach inda bulih tahan with perut kusung inda berisi…

If I KELUAR with my Ex-Boyfriend…

My Comment: It doesn’t mean I still love him or ada hati sama sia or mau rujuk balik. I’m the type yang asal sudah buang ludah, inda akan sia kutip balik. I won’t kutip sampah yang sudah sia buang dalam trash bin… I would rather say ‘LET’S BE KAWAN/GENG/SAHABAT/BUKAN MUSUH…” Apa syoknya kalau bermusuhan? Life must go on!!!!

If I CAKAP I LIKE YOU…

My Comment: I like to be with you as FRIEND! Kawan biasa SAHAJA. It has nothing to do with LOVE or yang CINTAN-CINTAN… It can be I like your style… We have the same hobby… etc.

If I CAKAP, “Jagalah your GF… Jangan kasi luka hati dia…”

My Comment: I really really really mean it because I know how hurts it would be to have someone yang ko sayang butul-butul kasi luka hati ko. Ramai sudah sia cakap begini ni… Kepada sesiapa yang sudah pernah dingar sia cakap begini (the exact phrase), you will surely ingat tu. I hope ko ingat lah… Hahahahaha!

If I REJECT your luahan hati…

My Comment: I don’t want to hurt you and sia inda mo ko simpan harapan meninggi mengalahkan gunung kinabalu… Bukan sia jual mahal tapi adalah tu yang sia belum ready. Sia inda akan halang if you still want to simpan harapan or masih simpan perasaan – I appreciate all the feelings and your guts. Jarang ada orang yang ada keberanian untuk meluahkan perasaan dia gia. I’m the type yang DIRECT TO THE POINT and I know mimang sakit tu sikit-sikit juga kalau kena reject. Siou noh kopio kio… I just hope we can still be friends…

If sia SUKA to PLAY AROUND with you or POKE or JAB or CUCUK PINGGANG ko…

My Comment: Hahahahah! Tinguk apa macam sia main… I don’t joke with people yang very close minded, narrow minded, sempit minded, etc. I don’t simply cucuk pinggang orang lain terutama yang lain jantina with my FINGER! I will use anything macam kunci, pen, pensel, etc. It doesn’t mean yang I have a crush on you or mau pikat ko. Hahahahah! Itu style sia mo main…

If I INVITE you pigi dinner macam rumah sia untuk makan-makan or dinner or kawan sia pigi wedding kawan…

My Comment: It doesn’t mean sia mau kasitau semua urang yang YOU’RE THE ONE… or YOU ARE MY BF… Nope… That’s not my style… The main point is – MAKAN. Semua orang hidup untuk makan, apa lagi kalau makan free kan? Sebabnya, sia pun suka mau pigi rumah urang lain untuk makan-makan… And… I will always bring along someone untuk attend itu dinner… Hahahah! Kalau sudah ada kata putus, dapan-dapan itu family sia, sia akan cakap tarang-tarang mah… DIRECT TO THE POINT mah… Apa mau tapuk-tapuk sebab tempat dioranglah sedih dan gembira punya berita sia kasitau…

One thing for sure…

I know my own limits and sia bukan macam orang lain yang if dia minat with someone, dia kasi hint-hint… Silap-silap kasi lap lagi mumuh sana mulut just to show how much dia care about that person even though dia tau itu urang sudah ada someone else. I don’t pretend and I don’t hide my feelings… If sia suka, sia cakap… dan bukan main hint-hint… What’s the point of hinting? Syok butul kaitu mo buat urang guess? Huahuahua! Terus teringat sia pa macam tu auditor mo cari RM1 yang hilang dalam akaun… Sampai sisip-sisip tu resit yang sudah buruk dicari bah…  I’ve  been in such situation di mana sampai terpaksa angkut-angkut itu boxes dari stor! Gosh! Macam office girl wor! Hahahahah! Anyway, I know some of you out there yang tau pa macam style sia buat kerja and my style of hanging out with friends… Even my EX (fuyoohhh… Sepa tu kunun?) tau dan faham how sia buat kerja and react and responds to other people… You may say that I’m a boring person sebab banyak style sia yang macam satu buku kena kasi tulis pun, macam inda habis-habis. Hahhahaah! Ada banyak lagi bulih sia tulis cuma apa gunanya juga sia kasi list down everything and then explain lagi satu-satu kalau mulut urang cannot be stopped kan kan kan? Buang ink dan tenaga saja mo taip kan kan kan?
SUMANDAK BILANG: I should hang out my shingle soon if I wanna be a businesswoman…. Please bear in mind on this word – IF.

Want to get noticed by my visitors? Get your ads here for as low as US$15 for 3 months. Limited time only. Find out how you can get your ads to be featured here.

Dayve Rampas

I am a graduate with a BA in Accountancy (Hons.), and have recently graduated with an MA in Business Administration (MBA). I'm currently taking a crash course Diploma in Financial Trading apart from being a candidate for PhD in Business Administration. I love make-ups so much that I took a Professional Diploma in Make-Up Artistry from a local make-up academy, and now, I am a certified professional make-up artist who has been travelling all over North Borneo to make people look prettier. I've been in this industry for nearly 5 years now and even have my own make-up team with my partners - Sylvia, and Janet. My blog started as a personal blog but then I gradually find that I enjoy writing reviews on products, and share my experience with other readers. Feel free to drop me a message, and you can always email me at dayverampas@gmail.com.