Uncategorized

Foreign Exchange = Forex

Jangan bilang Forex tipu duit kamu. It’s either you tak reti main, or you’re too tamaha, or ko terlampau pintar sampai simpan Stop Loss untuk minimize kerugian ko (hahahahahah!). Pigi dulu ambil kelas Forex baru main. Bukan sekadar ikut cakap kawan atau baca artikel saja. Dan teda strategy atau software yang boleh menjamin ko akan untung sampai berpuluh-puluh pips!
Yang sioknya main ni barang, pa macam sekalipun ada orang mau kasi buruk ko, income masih masuk dalam poket sebab ini bukan melibatkan you and orang lain, but between you and how you respond to the change of market. Orang cakap ko teda guna kah, sombong kah, mulut tiada insurans kah, harap duit bapak mamak kah, etc. you still earn income. Padulilah sampai muntah darah pun diorang cakap pasal ko, you’re going to shine~
If there’s someone yang pigi bagitau other people yang you harap duit mak bapak you, just ignore it as long as you takde hutang sama tu manusia. It’s a blessing kalau kana bagi Nissan Skyline atau Mitsubishi Evo X from parents (itu kalaulah kana bagi). Apa sahaja yang kena bagi dari parents, itu laitu rezeki ko, mau tolak pemberian dari molohing adalah sama dengan ko kasi luka hati diorang. Selagi bukan ko minta, selagi itu terima saja apa-apa pemberian dari molohing. Just be grateful, bukan banyak ‘buts’…

Want to get noticed by my visitors? Get your ads here for as low as US$15 for 3 months. Limited time only. Find out how you can get your ads to be featured here.